Een natuurlijke indeling; geeft rust, licht en ruimte.

In het hart van het bos, omgeven door rust en sereniteit, staat een bungalow die ontworpen is met de natuur als inspiratiebron. Elk aspect van deze woning is zorgvuldig doordacht om een harmonieuze en functionele woonkamer en keuken te creƫren voor de bewoners. Laten we eens kijken hoe deze indeling tot stand is gekomen, met een bijbehorende tekening om het concept te verhelderen.

 

Zie bijgevoegde tekening voor een visuele weergave van het ontwerp voor de keuken en de woonkamer.

Natuurlijke Elementen in het Ontwerp

Het begint allemaal met het gebruik van natuurlijke elementen in het interieur. Houten vloeren, stenen accenten en organische texturen vormen de basis van het design, terwijl grote ramen het omliggende boslandschap naar binnen brengen. Deze tekening illustreert hoe de bungalow is omgeven door bomen, met strategisch geplaatste ramen om het gevoel van verbondenheid met de natuur te versterken.

 

Entree:

Als je vanuit de hal binnenkomt heb je meteen zicht op buiten. Dit is voor ons als mens heel belangrijk. We moeten weg kunnen kijken. We werken dan ook vaak met perspectief, zichtlijnen van 6 meter of meer.

 

Keuken:

Op de tekening zie je een ruime keuken met een kookeiland in het midden. Grote ramen bieden een prachtig uitzicht op het bos. Dus als je het eten aan het voorbereiden bent, heb je niet alleen een mooie blik naar buiten, maar ook de ruimte in. En dat is in deze situatie natuurlijk geweldig met een vierkant eiland. Het geeft voldoende werkruimte en alle hoge kasten staan in onze rug. Deze zijn direct toegankelijk als je lekker aan het koken bent en iets uit de koelkast wil pakken.

Het keukeneiland is hier het centrum van activiteit, waar iedereen verzameld. Een heerlijke plek om te borrelen en tijdens het voorbereiden even bij te kletsen en herinneringen te delen.

 

Eettafel:

Naast de keuken staat de eettafel, met uitzicht op het bos door de grote ramen. De tafel is groot genoeg voor het hele gezin en gasten, omringd door comfortabele stoelen met zachte kussens. Door de vorm van de tafel kunnen er nog meer mensen aanschuiven. Want dat was precies wat ze wilde. Iedereen kan blijven eten.

 

Bank:

In de woonkamer komt er daglicht van meerdere kanten, waardoor je op ieder moment van de dag kunt genieten van de steeds veranderende lichtinval.

In het ontwerp vind je een grote hoekbank, perfect voor gezellige momenten met elkaar. Zachte kussens en dekens zorgen voor extra comfort, terwijl een lage salontafel in het midden van de zithoek drankjes en snacks binnen handbereik houdt. Grote ramen laten natuurlijk licht binnen en bieden een prachtig uitzicht op het omliggende groen.

De fauteuils kunnen draaien, dus als je heerlijk bij het raam wil lezen kan dat heerlijk in het zonnetje bij het raam.

 

Verrassende elementen

Doordat je niet in een keer de hele ruimte kunt overzien; houd je het interieur verrassend. Door de hoge kasten die keuken en woonkamer scheiden, vraag je je af wat erachter zit.

Daarnaast is er geborgenheid gecreƫerd in de woonkamer, het vierkant wat ook hier in de ruimte te zien is en geaccentueerd wordt door de hoekbank. Geeft een gevoel dat je je hier lekker kunt terugtrekken rondom de haard.

 

Door het combineren van natuurlijke elementen, lange zichtlijnen, verrassende elementen en veel oogcontact met de natuur.

Is deze bungalow een ware oase van rust en comfort te midden van de natuur.

 

Wil jij weten wat er bij jullie indeling anders kan? Check dan hier de online workshop

Of maak een afspraak; zodat we meteen kunnen sparren over de mogelijkheden.

Wil je op de hoogte blijven?

Something went wrong. Please check your entries and try again.

Socials:

Contact:

hallo@studio-els.nl

Postadres:
Pieterswiel 3
5301HS Zaltbommel
Nederland

KvK: 84952679
BTW: NL002932066B38

0 Shares
Pin
Share
Share