Help! Hoe kies ik de juiste kleur?

Welke kleur muurverf moet ik kiezen?

Dit is altijd zo’n heerlijk momentje. Je hebt een vrije dag en en echt zin om de woon- of slaapkamer te veranderen. Het liefst spring je meteen in de auto om verf te halen. Want een andere tint op de muur, geeft meteen een andere sfeer. Ach ja, waarom ook niet! Hup, in de auto naar de bouwmarkt. Maar dan…

Hoeveel kleurstalen kun je laten zien! Overdonderd word je als je een bouwmarkt bezoekt. Zoveel keuze, alles lijkt op elkaar. Hoe moet je nu kiezen? Dat is precies het probleem, je hebt teveel keuze en je weet niet waarop je moet letten om de juiste keuze te maken.  Het is daarom goed dat je eerst echt weet wat je wil, voordat je bij een winkel naar binnen stapt.

En daar help ik je graag bij. Met de volgende 5 stappen kun jij de juiste kleur verf bestellen!

 

juiste muurverf kiezenWelke kleur wit kies ik voor de muur?

De meest herkenbare wittinten worden vaak aangegeven als RAL-kleur. Deze kleuren zijn de wereldwijde standaard voor het definiëren van verfkleuren. Je hebt vast al eens gehoord van RAL 9001 (crème wit), RAL 9010 (zuiver wit) en RAL 9016 (verkeerswit). Maar is dit wel de tint die bij jouw wensen past?

Ik merk dat er veel onwetendheid is over welke wittinten er allemaal zijn. Naast de wittinten uit de RAL-serie, zijn er namelijk nog veel meer wittinten. Ieder merk heeft zijn eigen lijn en wittinten. Daarom is het handig om goed te weten wat je wensen voor het gehele interieur zijn, zodat jij de passende wittint kunt uitzoeken.

 

In 5 stappen naar een sfeervolle woonkamer!

Hoe dan? Ik weet niet eens welke kleuren ik mooi vind. Laat staan dat ik een kleur verf ga halen en sfeer aan mijn woonkamer kan geven.  Toch kun jij dit wel. Maar je moet wel aan de slag! En deze stappen zijn echt leuk om te doen!

En weet je? Met deze 5 stappen maak je niet alleen de kleurkeuze voor de muren, maar je weet meteen hoe je de kleuren kunt vertalen naar de aankleding van jouw woonkamer.

Kortom; Jij kiest voor de juiste sfeer. Jij bepaalt de kleur!

Wil je op de hoogte blijven?

Something went wrong. Please check your entries and try again.

Socials:

Contact:

hallo@studio-els.nl

Postadres:
Pieterswiel 3
5301HS Zaltbommel
Nederland

KvK: 84952679
BTW: NL002932066B38

0 Shares
Pin
Share
Share