Inspirerende antwoorden op de meest gestelde vragen

Begin Oktober heb ik vier dagen als duurzaam interieurontwerper een onvergetelijke tijd gehad op de VT Wonen Beurs. En de meest gestelde vragen en gegevenantwoorden vind je hieronder.

Ik ben aangesloten ben bij The Substitute. Deze community van interieurprofessionals, makers en merken is er om bewuste keuzes in je interieur te stimuleren. Mijn plekje bevond zich samen met collega professionals op het Future Proof Wonen Plein, waar ik dagelijks workshops gaf onder de titel “Van Wens naar Werkelijkheid: Stappenplan voor Succesvol Verbouwen.”

Daarnaast heb ik met talloze bezoekers gesproken en veel adviesgesprekken per dag gevoerd, met slechts een half uur per sessie. Een ware uitdaging om waardevolle inzichten te delen binnen zo’n korte tijdsspanne.

 

De vragen die ik kreeg van bezoekers en workshopdeelnemers waren divers maar lieten zich in vier belangrijke categorieën onderverdelen:

  1. Op zoek naar de ideale indeling

Deze bezoekers stonden vaak in een cruciale fase van hun bouw- of verbouwingsproject. Ze zochten naar de perfecte indeling, wat niet alleen betekende dat kamers en ruimtes optimaal benut moesten worden, maar ook dat bijvoorbeeld de locatie van afvoerleidingen voor keukens en badkamers nauwkeurig bepaald moest worden. Een goede indeling is de hoeksteen van een succesvolle bouw of verbouwing.

 

  1. Duurzaam interieur, hoe dan?

Een ander veelvoorkomend thema was duurzaamheid. Sommigen stonden aan het begin van een nieuwbouwproject en wilden deze duurzame waarden graag doortrekken naar het interieur. Het was geweldig om ze te kunnen laten zien welke duurzame materialen en merken beschikbaar zijn, en hoe deze kunnen worden toegepast op vloeren, wanden en meubels. Duurzaamheid is niet alleen een trend; het is een levensstijl.

 

 

  1. Op zoek naar de passende stijl.

De Moodboard Challenge was een geweldige manier om bezoekers te helpen bij het ontdekken van hun persoonlijke stijl. In een half uurtje creëerden we samen een moodboard en voegden we stalen en kleuren toe om hun visie concreter te maken.

Het was fantastisch om te zien hoe dit proces hen nieuwe inzichten gaf en ze met een duidelijk beeld naar huis gingen.

 

 

  1. Vertalen naar de juiste kleuren en materialen.

Maar het meest bevredigende van alles is dat ik nu al diverse afspraken heb staan om de besproken ideeën om te zetten in concrete plannen. Hierdoor kunnen verbouwingen, verhuizingen en nieuwbouwprojecten volgens schema verlopen. Het is fantastisch om te weten dat ik heb kunnen bijdragen aan het verwezenlijken van de dromen van mijn bezoekers.

 

Als jij ook met vragen zit over interieurontwerp, duurzaamheid, stijl, kleuren en materialen, of als je gewoon wilt praten over jouw project, aarzel dan niet om hier contact met mij op te nemen. Ik ben hier om je te helpen bij het realiseren van jouw interieurwensen, en samen kunnen we een plan maken om jouw droomhuis werkelijkheid te laten worden.

 

Bedankt voor de geweldige tijd op de VT Wonen Beurs, en ik kijk ernaar uit om nog veel meer mensen te inspireren en te assisteren op hun interieuravontuur.

Studio Els The Substitute

 

Wil je op de hoogte blijven?

Something went wrong. Please check your entries and try again.

Socials:

Contact:

hallo@studio-els.nl

Postadres:
Pieterswiel 3
5301HS Zaltbommel
Nederland

KvK: 84952679
BTW: NL002932066B38

0 Shares
Pin
Share
Share