In 3 dagen verbouwen met vertrouwen

Hét online programma voor Verbouwende vrouwen, met hun gezin, waarbij je binnen 3 dagen zelf een persoonlijk verbouwplan maakt. Zodat jij met vertrouwen kunt verbouwen!

In 3 dagen verbouwen met vertrouwen

Hét online programma voor Duurzaam Verbouwende Vrouwen, met hun gezin, waarbij je binnen 3 dagen zelf een persoonlijk verbouwplan maakt. Zodat jij met vertrouwen kunt verbouwen!

Wat kun jij verwachten?

Ruim €1.000 besparing door een duidelijk verbouwplan

Kosten, wensen en duurzame mogelijkheden inzichtelijk

Helderheid in indeling, kleuren, materialen en vakmensen

Overzicht in Budget en Planning; Jij weet welke keuzes wanneer te maken

Heldere communicatie met vakmensen en gezin dankzij een concreet verbouwplan

Dit scheelt zoveel tijd en stress, ik wil het iedereen leren!"

Els van Maren, interieurontwerper
Wie ben ik?

Els van Maren

Ik ben Els van Maren, oprichter van Studio Els. Op dit moment ben ik werkzaam in de verduurzaming van woningen en werk ik mee aan de ontwikkeling van duurzamere bouw- en installatiemethoden.

Ik heb gewerkt in de badkamerinrichting en met installatiebedrijven gewerkt aan energiebesparende oplossingen voor alle type woningen. Met mijn interieuropleiding en het feit dat ik zelf verbouwt en een huis gebouwd heb, merk ik dat ik met mijn kennis jou kan inspireren. Daarnaast kan ik ervoor zorgen dat jij geen stress ervaart en tevens geld bespaart!

logos-nieuw
Els van Maren, interieurontwerper
Wie ben ik?

Els van Maren

Ik ben Els van Maren, oprichter van Studio Els. Op dit moment ben ik werkzaam in de verduurzaming van woningen en werk ik mee aan de ontwikkeling van duurzamere bouw- en installatiemethoden.

Ik heb gewerkt in de badkamerinrichting en met installatiebedrijven gewerkt aan energiebesparende oplossingen voor alle type woningen. Met mijn interieuropleiding en het feit dat ik zelf verbouwt en een huis gebouwd heb, merk ik dat ik met mijn kennis jou kan inspireren. Daarnaast kan ik ervoor zorgen dat jij geen stress ervaart en tevens geld bespaart!

logos-nieuw

Inhoud van het programma

Programma verbouwen met vertrouwen

Binnen 3 dagen verbouwen met vertrouwen:

 • Helder stappenplan met direct resultaat;
 • Ruim 1.000 euro besparing door inzicht, helderheid en overzicht;
 • Verstuur je verbouwplan met één klik naar jouw vakmensen;
 • 1 jaar lang toegang, jij stapt in én bepaalt zelf het tempo;
 • Digitale feedbackmomenten & live Q&A sessies

voor € 525,-

Veelgestelde vragen

Klik op de knop 'Ja, ik meld me aan' en je komt op een beveiligde betaalpagina terecht. Hier kun je jouw gegevens invullen en met IDEAL betalen. Na jouw betaling ontvang je meteen enkele mailtjes: een bevestiging met de factuur, een uitleg hoe het verder gaat en de inloggeven van het online platform. Dus je kunt dan meteen aan de slag!

Je kunt direct deelnemen. En starten op ieder gewenst moment.

Als je even iets met me wil doornemen, of je hebt een vraag, dat kan allemaal. Via het feedbackformulier stel je snel en simpel jouw vraag. Je kunt zelfs foto’s of andere documenten uploaden. Dan zal ik een korte video opnemen met mijn terugkoppeling en die per mail naar jou versturen. Je kunt altijd feedback vragen gedurende jouw deelname aan het programma.

Zodra deze bekend zijn, staan ze op de homepage van het programma.

Alles wat in het programma voorbijkomt heeft betrekking op het proces van idee tot uitvoering, of dit nu een ruimte betreft of een heel huis. Dus het maakt niet uit of je een ruimte wil aanpakken of een hele woning. Dat kan allebei met dit programma.

Je hoeft helemaal niet zelf te klussen, het programma is erop gericht dat jij vakmensen goed kunt aansturen. Zodat zij volledig jouw wensen tot uitvoering kunnen brengen. Maar als jij het leuk vindt om te klussen, lekker doen 😉

Als je niet tevreden bent, dan hoor ik graag zo snel mogelijk. Stuur binnen 14 dagen na aanschaf van het programma een mail naar hallo@studio-els.nl, vermeld daarin de reden waarom je niet tevreden bent. Zodat wij samen de klacht kunnen bespreken en mogelijk zoeken naar een passende oplossing. Komen we er samen niet uit, dan krijg jij het volledige aanschaf bedrag teruggestort.

Binnen 3 dagen verbouwen met vertrouwen Studio Els

Jouw verbouwing, jouw verhaal

Direct na inschrijving ontvang je een mooi pakket met daarin o.a. jouw Journal.

 • Verzamel jouw mooiste plaatjes, wensenlijstjes, gave designs, mooie meubels en kleurstalen.
 • Door de praktische opdrachten en inspiratiesessies, leg je jouw ontdekkingsreis vast.

Kortom; Jij schrijft jouw eigen verbouwingsverhaal!

Meld je nu aan

Binnen 3 dagen verbouwen met vertrouwen:

 • Helder stappenplan met direct resultaat;
 • Ruim 1.000 euro besparing door inzicht, helderheid en overzicht;
 • Verstuur je verbouwplan met één klik naar jouw vakmensen;
 • 1 jaar lang toegang, jij stapt in én bepaalt zelf het tempo;
 • Digitale feedbackmomenten & live Q&A sessies

voor € 525,-

Binnen 3 dagen verbouwen met vertrouwen

Socials:

Contact:

hallo@studio-els.nl

Postadres:
Pieterswiel 3
5301HS Zaltbommel
Nederland

KvK: 84952679
BTW: NL002932066B38