Maak je thuis

Inspirerende workshops voor een perfect interieurplan

“Hoe zorg ik voor meer kleur? Hoe kom ik tot de perfecte indeling? Waarom lukt het me niet mijn ideale sfeer terug te laten komen?” Wij helpen je met onze workshops graag op weg.

Maak je thuis

Inspirerende workshops voor een perfect interieurplan

“Hoe zorg ik voor meer kleur? Hoe kom ik tot de perfecte indeling? Waarom lukt het me niet mijn ideale sfeer terug te laten komen?” Wij helpen je met onze workshops graag op weg.

Als deze vragen je bekend voorkomen dan lukt het jou, zoals zovelen, ook nog niet om van je huis een fijne plek te maken.  Met onze workshopavond op 5 april in Hilversum helpen we je graag op weg om ook bewuste en doordachte keuzes te maken in jouw interieur.

Deze avond is echt iets voor jou, als..

  • Je jouw interieur naar een hoger plan wil tillen mèt oog voor duurzaamheid
  • Je aan de slag wil met je inrichting, maar niet weet waar te beginnen
  • Je soms onzeker bent of je de juiste keuzes maakt 
  • Je in minimale tijd maximale inspiratie en expertise wil aftappen
  • Je graag persoonlijk en onafhankelijk advies wil.
  • Graag bewuste en duurzame keuzes wilt maken met je interieur maar je nog niet weet hoe je dit moet doen.

Uit welke workshops kan ik kiezen?

Indeling Els van Maren
Moodboard Jan Visser
Kleurenplan Marije de Jonge

Wat vonden de deelnemers ervan?

'De combinatie van praktische kennis en liefde voor het vak en de mens zorgt ervoor dat je niet alleen leert, maar ook geinspireerd raakt om je eigen unieke stempel op je thuis te drukken. Een absolute aanrader voor iedereen met en vraagstuk op interieur gebied.' - Martijn Jansen

'Ik heb nu veel beter begrip van wat een interieurontwerper, praktisch gezien, voor mij kan doen. En ik ben eruit wat voor kleur de woonkamer krijgt.' - Richard Fenton

'Vanaf het moment dat je binnenstapt, wordt je ondergedompeld in een wereld van creativiteit, duurzaamheid en oplossingsgerichtheid op het gebied van interieur. De workshop in Hilversum, geleid door het elkaar perfect aanvullende trio Marije, Jan en Els, was te gek.'

Dit is wat je ontdekt tijdens de workshop

Na deze avond heb je jouw eerste stap gezet naar een passend en duurzaam interieur, dat aansluit bij jouw behoeften, stijl en wensen. Je gaat naar huis met een ideale indeling, een inspirerend moodboard òf een doordacht kleurenplan. Je weet beter bij welke onderdelen je expertise van buiten wilt en kunt inzetten.

Kortom: het lukt ook jou om duurzame keuzes te maken zonder in te hoeven leveren op smaak en stijl.

Wat kun jij verwachten?

Durft duurzamere keuzes te maken zonder in te leveren op stijl en sfeer

Eerste stappen zijn gezet naar een bij jou passend duurzaam interieur.

Inspiratie van 3 Experts op indeling, kleur en stijl

Helderheid in wat jezelf kunt en waar je expert voor nodig hebt.

Veelgestelde vragen

De workshop heeft plaatsgevonden op vrijdag 5 april 2024 in Hilversum.

Zodra er een nieuwe datum en locatie bekend is, wordt deze gedeeld.

Meld je vast aan dan houden we je op de hoogte. Klik dan hier.Kosten bedragen € 95,- per persoon. Dit inclusief een hapje en een drankje.

We hebben plaats voor max 15 personen, dus meld je direct aan.Klik op de knop 'Aanmelden' en je komt op een aanmeldpagina terecht. Hier kun je jouw gegevens invullen.

Bevestig alles door op de knop 'Aanmelding bevestigen' te klikken.

Laat tevens je 06 nummer achter, zodat we een betaallink kunnen versturen.

In de week erna ontvang je meteen een bevestiging en ontvang je tips voor de juiste voorbereiding.

Voor een goede voorbereiding, van de ideale indeling workshop, heb je al veel opgemeten met een rolmaat.  Klik hier hoe je dit kunt doen.

Programma

18.30 uur - Deuren open

19.00 uur - Masterclass: Een duurzaam en doordacht interieurplan. 

19.30 uur - Workshop naar keuze

20.30 uur - Conclusie en afsluiting

21.00 uur - Napraat

Niet Hoe dan? Maar met Wie dan?

Els van Maren

Over Els van Maren van Studio Els | Verbouwen met vertrouwen

Ervaar de rust, gezelligheid en geborgenheid van Biophilic Design in je huis. Ontdek een vernieuwend verbouwingsplan waarin gezondheid en welzijn centraal staan. Het wordt niet alleen een mooiere plek, maar vermindert ook stress, verbetert de luchtkwaliteit, en je krijgt een positieve impact op je fysieke en mentale welzijn. Zodat jij weer opgeladen bent om jouw dagelijkse successen te bereiken!

 Studio Els helpt verbouwers een persoonlijk verbouwplan te maken met een compleet Interieurontwerp volgens de 'Biophilic Design' principes. Door een helder 10 stappenplan, bespaar je tijd, geld en start de verbouwing met de beste vakmensen. 

Biophilic design betekent dat je de natuur in je huis brengt om mensen blijer te maken. Het gaat niet alleen om hoe het eruitziet, maar ook om hoe het voelt. Alles hangt met elkaar samen en heeft effect op elkaar. Precies zoals de ecosystemen in de natuur.

https://www.studio-els.nl/ Instagram @studio.els.2022

Jan Visser

Over Jan van Studio Jan Visser

Een interieur moet er niet alleen goed uitzien, het moet ook goed zijn. Daarom ontwerp ik interieurs van waarde. Voor nu, omdat je huis bij jou past, fijn aanvoelt, geborgenheid geeft en een plek is om jezelf te zijn. En voor later: omdat een bewust ontworpen interieur ook zorgt voor een leefbare planeet voor toekomstige generaties. Ik geloof dat elk interieur een eigen identiteit heeft, los van de heersende trends. Het interieur vertelt het verhaal van wie jij bent als gebruiker. Elk project is op maat ontworpen.

Ik werk het liefst met ambitieuze opdrachtgevers die bewuste keuzes maken. Voor een duurzaam interieurontwerp betekent dit dat ik bij voorkeur werk met waardevolle hernieuwbare materialen, hergebruik als uitgangspunt neem, en datgene behoud wat al goed is. Een interieur dat intensief en lang gebruikt wordt, is immers de meest duurzame keuze.

www.studiojanvisser.nl  instagram @studiojanvisser

Marije de Jonge

Over Marije van De jonge ontwerper

In een fijn huis ben je gelukkiger. Een plek die met je meegroeit en waar je graag bent. Die niet suf is en met gevoel voor en verstand van kleur is ontworpen. Waar onverwachte combinaties ontstaan die passen. Knus, maar zeker niet tuttig. Ik hou van uitdagende puzzels, van gekke details en van kleur! En kleur kan ook subtiel zijn, maar wel echt het verschil maken tussen jouw huis en een huis. Kies goed en bewust wanneer je kleur toe gaat passen. Een wandje keer op keer overschilderen is zonde van de verf en heeft best wat impact op onze aarde.

www.de-jonge-ontwerper.nl instagram: @dejongeontwerper

Maak je thuis workshops

Meld je nu aan

De workshop vindt plaats op vrijdag 5 april 2024 in Hilversum.

De workshops vinden plaats aan de Snelliuslaan 10 in Hilversum, waar ook The Substitute is gehuisvest.

Kosten bedragen € 95,- per persoon. Dit inclusief een hapje en een drankje.

We hebben plaats voor max 15 personen, dus meld je direct aan.

The Substitute is een community van duurzame merken en professionals in de interieur- en verbouwbranche. Zij communiceren over de schadelijke effecten van fast furniture én inspireren met het duurzame alternatief.

Immers, als de vraag naar duurzaam toeneemt beweegt de markt vanzelf mee.

Om duurzaam inrichten en verbouwen toegankelijker te maken hebben zij de SUB-methode ontwikkeld. Wij vertellen je graag meer over deze methode tijdens de workshop.

Socials:

Contact:

hallo@studio-els.nl

Postadres:
Pieterswiel 3
5301HS Zaltbommel
Nederland

KvK: 84952679
BTW: NL002932066B38